Miłościwie panująca radna tej wioski umieściła na swoim fb szeroką relację z uroczystości. A raczej polityczny manifest, wszystko w godzinach pracy w Powiatowy Centrum Pomocy Rodzinie.
No to nie będą teraz mieli kompleksów, że w Gomulinie, to nic nie ma.
Niestety moje dzieciaki musiały brać w tym cyrku udział, no cóż taki los ucznia. Ale jak zobaczyłem na fotach tego smoleńskiego po...a to krew się we mnie zagotowała. Ale przyznać trzeba że kompleks bardzo pożądny. Plus ode mnie dla szkoły i gminy.
Wiec polityczny PIS. Tylko szkoda dzieciaków i kompleksu sportowego że zostali w to wplątani.
Kompleks ok, ale dlaczego aż za prawie 3 miliony ? Rozumiem, że ta kwota wynika z "gospodarności" w czasach kryzysu gospodarczego. JAK TRZA TO TRZA xd
Kanalizacji w Gomulinie jeszcze bardzo długo nie będzie. Dobrze byłoby aby sołtys oficjalnie o tę inwestycje zapytał na zebraniu z sołtysami. Obecnie jedyna oczyszczalnia w Woli nie nadąża z przetwarzaniem tych ścieków, które do niej wpływają. Chwalić się sukcesami to nie problem. ODWAGA TO RÓWNIEŻ PRZYZNANIE SIĘ DO PORAŻKI
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!